Followers

Digital clock

Saturday, 4 August 2012

Tergamak dia buat promosi servis dalam bulan Ramadhan yang mulia ini


Tinggal di bandar besar macam Kuala Lumpur ni memang banyak cabaran serta dugaannya. Begitu juga yang tinggal di Selangor, negeri jajahan pakatan haram yang semakin hari semakin pesat industri rumah urutnya. Dulu masa BN mentadbir takde lah banyak macam ni tempat maksiat. Sekarang ni dah bersepah-sepah, tak cukup jari nak mengiranya. Kejayaan kerajaan pakatan menerajui Selangor bukanlah setakat membangunkan rumah-rumah urut sahaja, namun lebih dari itu mereka juga dengan bangganya telah berjaya membangunkan banyak papan papan tanda di seluruh pelusuk negeri sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Kerajaan Papantanda.

Lagi dekat nak raya lagi ramai pulak yang buat promosi. Ada yang promosi di internet secara online, ada yang buat promosi di suratkhabar ataupun melalui telefon sahaja. Mentang-mentang menjelang Aidilfitri, ramai yang akan meninggalkan ibu kota, mereka sanggup mempromosikannya sehingga ada yang sanggup memberikan servis secara percuma sahaja. Bagi yang mudah terpengaruh, mereka akan tetap singgah di sini sebelum pulang berhariraya di kampung masing-masing. 

BOLEH KLIK SINI untuk dapatkan butir-butir lanjut. (Pastikan anda berumur18 tahun ke atas)

3 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. www.sukandaily.com.my - Portal Sukan Ragbi Malaysia | Berita | Kalendar Acara Ragbi | Foto Kejohanan | Video

    ReplyDelete