Followers

Digital clock

Monday, 29 October 2012

Heboh Ragad serang Ketua Menteri selain parti pembangkang?

 
Serangan terhadap Ketua Menteri Sarawak nampaknya bukan hanya dari parti-parti pembangkang, tetapi daripada isterinya sendiri, RAGAD juga. Demikianlah maksudnya pendedahan media-media pembangkang sebagaimana yang didedahkan oleh Dr. Novandri MiM.
 
Sebenarnya karenah bini muda memang selalu macam tu, itu perkara biasa dan sebab itulah sebagai suami yang matang, Taib Mahmud tidak pernah melatah dan sentiasa menghadapi karenah RAGAD dengan tenang dan penuh kesabaran, sama keadaannya bagaimana beliau menangani karenah pembangkang di SARAWAK, itulah antara kekuatan serta kehebatan Ketua Menteri. Itulah sebenarnya rahsia beliau tahan lama.
 
Cuma yang menjadi masalah ialah media pembangkang yang sengaja memainkan isu dan memperbesarkannya bagi memburuk-burukkan peribadi Ketua Menteri Sarawak. Hal-hal peribadi dan rumah tangga pemimpin tidak kira dari parti politik mana, sememangnya akan mendapat perhatian masyarakat umum.
 
TAIB MAHMUD tetap steady...
 
 

1 comment:

 1. Penjelasan Sebenar!!

  Sarawak Report stoops very low in anti–Taib campaign > http://sarawakmonitor.blogspot.com/2012/10/sarawak-report-stoops-very-low-in-anti.html

  Sarawak Report (SR) ternyata telah banyak melakukan penipuan mengenai Sarawak ke mata dunia.

  **(perkara kecil dan remeh seperti umur Ragad lagi SR salah faktanya, belum lagi isu-isu lain yang tidak tahu asal-usulnya. Untuk pengetahuan Ragad lahir pada tahun 1980 dan berumur 32 tahun bukan 29 tahun seperti didakwa SR)

  Pihak PKR pula sanggup menjualkan nama dan nasib orang Sarawak kepada Mat Saleh hanya semata-mata mahu menang pilihanraya. Susah payah nenek moyang nak bebas dari pengaruh British sebelum merdeka, PKR lenggang kangkung bawak pulak SR ke Sarawak. Ini ka bakal pemimpin kita? Jual rakyat dan negeri pada bangsa luar? Pikir-pikirlah! Apa yg SR akan dapat kalau PKR menang?!


  ReplyDelete